Amintiri de festival - Casa de Cultura Sulina

Casa de Cultură Sulina
Timbru Casa de Cultură Sulina
Du-te la conținut

Amintiri de festival

Evenimente > Festivaluri
Amintiri - Festivalul Concurs de Interpretare Muzicală, Sulina 2017 - ediția aniversară
Afiș festival interpretare muzicală 2017
   Cea de-a XX-a ediție a Festivalului Concurs de Interpretare Muzicală - Sulina 2017 (ediție aniversară) a reunit pe scena sa câțiva dintre câștigătorii trofeelor și a premiilor puse în joc de-a lungul celor 20 de ani.
   Festivalul are propria sa istorie. La prima editie, cea din anul 1998, festivalul se desfășura în cadrul unei singure sectiuni: creație muzicală. Începând cu cea de-a doua ediție, manifestarea s-a îmbogățit cu secțiunea interpretare. Ulterior, festivalul a îmbrățișat doar această secțiune ce a fost adaptată pentru a permite încadrarea concurenților în două grupe de vârstă: 10 - 15 ani și 16 - 25 ani.
   Jurizarea concursului de interpretare muzicală a fost asigurată de-a lungul timpului de personalități recunoscute pentru experiența lor profesională în domeniul culturii, al artelor muzicale.
   Secvențele video suprinse pe parcursul acestei ediții aniversare a festivalului sunt ilustrate pe această pagină, prezentând vizitatorilor momentele interpretative încărcate de emoție, susținute de o parte dintre câștigătorii edițiilor anterioare - un frumos cadou-amintire dedicat acestei aniversări.

   Cei nouă interpreți ce au răspuns invitației de a participa la această ediție aniversară a festivalului (în ordinea edițiilor în care au câștigat premiile) sunt: Romeo Zaharia, Ramona Manole, Lucia Dumitrescu, Loredana Căvășdan, Răzvan Encună, Teodora Manolache, Dominic Simionescu, Anca Bianca Tache și Valentina Ilie.
Romeo Zaharia (1999) - Ramona Manole (2003) - Lucia Dumitrescu (2005)
Loredana Căvășdan (2010) - Răzvan Encună (2012) - Teodora Manolache (2013)
Dominic Simionescu (2015) - Anca Bianca Tache (2016) - Valentina Ilie (2016)
Înapoi la cuprins