Dor Dunărea mea - Casa de Cultura Sulina

Casa de Cultură Sulina
Timbru Casa de Cultură Sulina
Du-te la conținut

Dor Dunărea mea

Evenimente > Spectacole diverse
Spectacolul
„Dor, Dunărea mea“
Spectacolul: „Dor, Dunărea mea“.
Organizatori: Primăria orașului Sulina și Casa de Cultură Sulina.
Data: 27 iunie 2021, ora 19:00.
Ansambluri participante: Fluturașii, Cununița și Dobrogeanca.
Soliști: Maria Gheorghe, Diana Vlas, Ilarie Nica și Florentina Dunaev.

  Spectacolul prezentat pe scena amplasată în aer liber, în fața fostului Palat al Comisiunii Europene a Dunării, la capătul din aval al falezei orașului Sulina, a fost dedicat Zilei Dunării.
  Reîntâlnirea cu publicul a fost emoționantă chiar și în condițiile respectării măsurilor de protecție impuse de reglementările în vigoare în această perioadă.
  Pe scenă au evoluat interpreți de muzică ușoară ce au bucurat publicul spectator și au readus speranța petrecerii unor frumoase seri de vară în compania actului artistic înfăptuit de artiștii amatori ai Casei de Cultură Sulina și a invitaților lor - grupul „Voces“ din Galați.
  Pe scenă au urcat următorii artiști amatori: Mălina Maxim, Ilaria Nica, Diana Vlas, Elena Vâlciu, Izabela Tudose, Grupul Mini Voces, Adina Bostan, Giulia Milea, Denisse Necula, Alexandra Dariescu, Selini Mihailopol, Bianca Dan, Teodora Necula, Ramona Ibriar, Florentina Dunaev.
  Așa ca în fiecare sezon festival, a fost emoție artistică, a fost bucuria reîntâlnirii, au fost aplauzele unui public receptiv, a fost o seară reușită pe faleza orașului Sulina.
Înapoi la cuprins