Spectacol „De Ziua Marinei 2020“ - Casa de Cultura Sulina

Casa de Cultură Sulina
Timbru Casa de Cultură Sulina
Du-te la conținut

Spectacol „De Ziua Marinei 2020“

Evenimente > Spectacole diverse
„Spectacol de Ziua Marinei“
  Întâlnirea cultural-artistică „Spectacol de Ziua Marinei“ a avut loc pe scena amplasată în aer liber, în fața fostului Palat al Comisiunii Europene a Dunării, la capătul din aval al falezei orașului Sulina, în data de 15 august 2020, începând cu ora 20:00.
  Organizatori au fost Consiliul Local al orașului Sulina, Primăria orașului Sulina și Casa de Cultură Sulina.
  Programul spectacolului a fost susținut de artiști amatori ai Casei de Cultură Sulina, Daniel Făt, Florentina Dunaev și Ansamblul „Dobrogeanca“.

  Măsurile de prevenție împotriva îmbolnăvirii cu coronavirus au văduvit parțial această sărbătoare dedicată „Zilei Marinei“, împiedicând organizatorii să respecte programul tradițional ce includea slujba religioasă pe malul Dunării, precum și întrecerile și jocurile marinărești.   
  Spectacolul și-a dorit ca prin intermediul participanților - artiști amatori și public spectator - să readucă puțin din atmosfera și bucuria sărbătoririi unei zile importante pentru mulți dintre locuitorii orășelului, marinari de ape interioare ori navigatori pe mările și oceanele lumii.
  Cele câteva imagini prezentate mai jos, încearcă să redea vizual frânturi din atmosfera spectacolului, ca mărturie a efortului depus de artiștii amatori pentru a-și încânta publicul și a-l face să uite de disconfortul creat de respectarea regulilor impuse de această nepăsătoare pandemie.

Înapoi la cuprins