Vară pe portativ - Casa de Cultura Sulina

Casa de Cultură Sulina
Timbru Casa de Cultură Sulina
Du-te la conținut

Vară pe portativ

Evenimente > Spectacole diverse
Spectacolul „Vară pe portativ“
Spectacolul: „Vară pe portativ“.
Organizatori: Primăria orașului Sulina și Casa de Cultură Sulina.
Data: 20 iunie 2020, ora 20:00.
Participanți: artiști amatori ai Casei de Cultură Sulina.
Invitați: Grupul „Voces“ din Galați.

  Relaxarea măsurilor de prevenție împotriva îmbolnăvirii cu coronavirus a permis Casei de Cultură Sulina, organizarea unui spectacol pe scena amplasată în aer liber în fața fostului Palat al Comisiunii Europene a Dunării, la capătul din aval al falezei orașului Sulina.

  Reîntâlnirea cu publicul a fost emoționantă chiar și în condițiile respectării măsurilor de protecție impuse de reglementările în vigoare în această perioadă.
  Pe scenă au evoluat interpreți de muzică ușoară ce au bucurat publicul spectator și au readus speranța petrecerii unor frumoase seri de vară în compania actului artistic înfăptuit de artiștii amatori ai Casei de Cultură Sulina și a invitaților lor - grupul „Voces“ din Galați.
  Pe scenă au urcat următorii artiști amatori: Mălina Maxim, Ilaria Nica, Diana Vlas, Elena Vâlciu, Izabela Tudose, Grupul Mini Voces, Adina Bostan, Giulia Milea, Denisse Necula, Alexandra Dariescu, Selini Mihailopol, Bianca Dan, Teodora Necula, Ramona Ibriar, Florentina Dunaev.
  Așa ca în fiecare sezon festival, a fost emoție artistică, a fost bucuria reîntâlnirii, au fost aplauzele unui public receptiv, a fost o seară reușită pe faleza orașului Sulina.
Înapoi la cuprins